Srbijanski džudista teško podnio poraz u Parizu: “Satanistički smećari, sjeme im se sudijsko zatrovalo…”

Društvene mreže

Majdov (lijevo) teško je podnio poraz/Screenshot

Srbijanski džudista Nemanja Majdov teško je podnio poraz u osmini finala Olimpijskih igara od Theodorosa Tselidisa.

Iako bio veliki favorit džudista koji je rođen u Istočnom Sarajevu, ali se takmiči pod zastavom Srbije, doživio je poraz zbog tri žuta kartona rezultatom 10:0.

Majdov je na kraju meča bio bijesan na sutkinju Ioanu Babiuc te je odbio da se tradicionalno nakloni na kraju borbe, a sa borilišta je otišao u suzama.

No, tu se nije završilo. Majdov se nakon meča oglasio na Instagramu gdje je “udario” po mnogima, a naročito po sudijama.

“Satanistički smećari… sjeme im se sudijsko zatrovalo. Diskvalifikovali me nakon 2 minute i ne pružiti šansu da uopšte pokažem bilo šta… Jesu vam to vrijednosti i taj sport i olimpijske igre smećari obični. To vam je sve, vratiće vam se svaka suza govna stanistička.

Jedno tako me i možete zaustaviti klošari. Džudo uništen i popišan sport. 100 posto sudijska kontrola ishoda meča. Prođe onaj koji hoće da se sagne i da im se klanja. E pa to od mene nećete dočekat nikada, takva medalja mi ne treba smećari nesretni.

Četiri godine nas nabijaju, 15 diskvalifikacija, šutir jer da te ne oštete na Olimpijadi i dođeš i opet klasika pošalji ga kući dok se još nije ni zagrijao. I vi novinari, nisam izgubio, niko me nije porazio, to je malo teže za izvesti.

Već su me diskvalifikoavli na 3 kazne koje su izmislili i izbacili. Nije suđeno, ne daju, jer trenutno u ovom sportu ne osvajaju najbolji, već moraju satanisti da ti dopuste da osvojiš. Pišam im se na sve.

Za dalje ne znam, dok su ova njihova nova pravila ja nemam i ne želim trošiti vrijeme i toliku žrtvu podnositi za ovaj sport, jer nema nikakvog smisla”, objavio je Majdov.

Screenshot: Instagram