Burno na Poljudu: Gattuso izbacio Ivana Perišića iz ekipe!

Vijesti
Foto: Instagram

Splitski Hajduk danas igra meč drugog kola HNL-a protiv Lokomotive u Zagrebu. No, u Zagrebu će “Bili” biti bez jedne od najvećih zvijezda tima Ivana Perišića.

Naime, kako prenose hrvatski mediji trener Splićana Gennaro Gattuso izbacio je 35-godišnjeg Perišića iz ekipe zbog nediscipline i za sada nije poznato kada će se krilni fudbaler vratiti u prvi tim.

Bivši igrač evropskih velikana Dortmunda, Bayerna, Intera… se zimus vratio na Poljud kao posuđeni igrač Tottenhama. No, došao je povrijeđen pa je proljetni dio sezone uglavnom iskoristio za oporavak. Bio je zatim dio Vatrenih na Euru i očekivalo se da bude jedan od predvodnika Hajduka u novoj sezoni. Ipak, ove sezone upisao je četiri nastupa u kojima je odigrao tek 149 minuta.

Nije poznato šta se desilo u svlačionici Poljuda, ali je Gattuso ove sezone već imao jedan sličan potez kada je zbog nediscipline iz ekipe izbacio Sahitija. Ipak, Sahiti se u tim vratio nakon jedne utakmice pauze pa je moguće da će Perišić biti u konkurenciji za utakmicu 3. pretkola Konferencijske lige protiv Ružemberoka u četvrtak.

Perišić se oglasio na Instagramu

Kasno večeras se putem Instagrama oglasio i sam Perišić.