FK Tuzla City obradovao navijače: Ulaz za utakmicu protiv AZ Alkmaara besplatan!

Vijesti
Foto: FK Tuzla City

FK Tuzla City u svom premijernom nastupu u UEFA takmičenjima večeras ima priliku napraviti senzaciju. Tuzlaci na stadionu Grbavica u revanš meču drugog pretkola Konferencijske lige dočekuju slavni AZ Alkmaar. Prva utakmica u Alkmaaru je završena minimalnom pobjedom AZ-a od 1:0, tako da se Tuzlaci s pravom nadaju da mogu napraviti senzaciju i izbaciti favoriziranog protivnika.

Uoči utakmice, iz FK Tuzla City odlučili su još jednom obradovati svoje navijače i simpatizere pa će ulaz za sve njih biti besplatan. Svi oni koji žele podržati tim Dragana Jovića moći će svoju ulaznicu preuzeti prilikom ulaska na istočnu tribinu stadiona Grbavica.  Sjeverna tribina je rezervisana za gostujuće navijače dok je zapadna tribina rezervisana za VIP goste.

“Fudbalski klub Tuzla City odlučio je da još jednom počasti svoje vjerne navijače i simpatizere pa će ulaz protiv AZ Alkmaara biti besplatan!

Tako svi oni koji žele uživo da podrže naš klub da dođe do senzacije i uspije preskočiti nizozemskog velikana, na ulazu na istočnu tribinu stadiona Grbavica dobit će besplatnu ulaznicu.

Zapadna tribina je rezervirana za VIP goste te novinare dok će Sjever biti otvoren isključivo za navijače iz Nizozemske.

Uzvratna utakmica 2.pretkola Konferencijske lige Tuzla City-AZ Alkmaar igra se u četvrtak u 20:45 na stadionu Grbavica u Sarajevu.

Podsjetimo, prvu utakmicu je AZ dobio sa 1:0.

Ovom prilikom pozivamo sve ljubitelje sporta na ovu utakmicu da podrže nas klub u nastojanju da dodje do velikog rezultata za bosanskohercegovački sport.” –  objavljeno je na zvaničnoj stranici kluba.

Večeras igraju i druga dva naša predstavnika. Velež na Malti juri gol zaostatka dok Zrinjski u Mostaru dočekuje Tiranu, nakon što su u prvoj utakmici slavili sa 1:0.