Kalesijanka Sabrina Tubić u Dubaiju osvojila nagradu “Best beauty influencer 2022”

Vijesti

Najpoznatija bosanskohercegovačka blogerka, youtuberka i influencerica Sabrina Tubić prije tri dana je u Dubaiju dobila veliko priznanje za svoj rad.

Ovu Kalesijanku s trenutnom adresom u Dubaiju na Instagramu prati više od milion osoba. Po zanimanju je pedagog-psiholog.  Trenutno zanimanje joj je influencer koji predstavlja fashion, beauty i lifestyle na dnevnoj bazi svojim pratiteljima. Svoj posao influencerice obavlja jako dobro, a za to je u Dubaiju dobila nagradu „Best beauty influencer 2022“.

Biti izabrana za jednu od najboljih beauty influencerica na „World od Web3“ Summitu, za Sabrinu je velika čast.

– Odličan je osjećaj primiti ovakvo priznanje. Sretna sam što Bosnu i Hercegovinu u svijetu predstavljam u najboljem svjetlu.

Na pitanje kako je postigla ovako veliki uspjeh i prepoznatljivost u cijelom svijetu, kaže da je za to najzaslužniji njen marljiv rad.

– Rad, trud i tako u krug. Bez toga uzalud talenat. Mislim da morate voljeti ono što radite, a ja svoj posao zaista volim. Na društvenim mrežama sam prisutna 24 sata dnevno i jedva čekam da svane jutro da počnem sa svojim poslom i obavezama. Mislim da to i drugi vide i prepoznaju, pa zato vjerovatno i imam toliki broj pratitelja, kazala je Sabrina Tubić za magazin Azra.

Na društvenim mrežama Sabrina se ponosno pohvalila priznanjem i pokazala kako je izgledala dodjela nagrada.

Super Portal/Azra