Poruka Gorana iz Srbije oduševila javnost: Tuzlaci hvala, toliku ljubaznost nismo doživjeli nikada ranije!

Vijesti

Državljanin Srbije sa mjestom prebivališta u Šapcu Goran Mihajlović putem društvenim mreža uputio je javnu zahvalnost svima koji su pomogli njegovoj majci nakon što je doživjela težak srčani udar u blizini zgrade MUP-TK u utorak 22. februara.

Njegovu objavu u nastavku prenosimo u cjelosti:

“Poštovani, “Zovem se Goran Mihajlović i pišem u nadi da ćete ovu poruku vidjeti i objavti te da će ista doći do onih kojima je upućena. Pišem Vam iz Srbije, tačnije jedno manje mjesto u opštini Šabac. Želim da izrazim veliku zahvalnost svim ljudima koji su u utorak 22. februara zatekli se u blizini zgrade MUP-a TK i pomogli mojoj majci koja je dobila težak srčani udar na ulici.

Također, želim da pohvalim i da se zahvalim ekipi Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Tuzla na brzoj reakciji nakon poziva građana koja joj je spasila život. Ništa manje zahvalnsoti ne dugujem osoblju i zaposelnima na Odjelu za plućne bolesti UKC-a Tuzla kao i ekipi intenzivne njege te Interventnom kardiološkom timu Univerzitetskog Kliničkog Centra u Tuzli.

Toliko ljubaznosti i predanosti počevši od momka iz obezbjeđenja na ulazu preko sestara i medicinskih tehničara pa sve do ljekara mi nismo doživjeli ovdje u Srbiji nikada ranije. Još jednom VELIKO HVALA svim od srca što ste spasili život moje majke. Živi nam i zdravi bili, veliki pozdrav iz Srbije” – napisao je Goran Mihajlović, prenosi Tuzlanski.ba.