Sjajan gest: Hercegovački klub izašao na teren u majicama s likom Lane Pudar

Vijesti
Foto: NK GOŠK

U okviru 2. kola Prve lige FBiH GOŠK je u Gabeli dočekao Gradinu iz Srebrenika. Fudbaleri i stručni štab domaćeg tima napravili su sjajan gest prije početka utakmice. Naime, domaći su na teren izašli u majicama s likom najbolje bh. plivačice Lane Pudar.

Zanimljivo da je u klubu iz Gabele otac evropske šampionke Lane Pudar, Velibor, član stručnog štaba kao trener golmana što je izazvalo dodatne emocije kod prisutnih.

 

“Zlatnu medalju kući je donijela naša plivačica Lana Pudar prije par dana. Lanin veliki uspjeh kao i svi građani ove zemlje te posebno sportisti doživjeli smo sa velikim oduševljenjem, a dodatne emocije smo imali i zbog Laninog oca Velibora Pudara koji je član stručnog štaba našeg tima.

Vodena vila zaslužuje sve pohvale, a mi smo danas iskoristili prvu domaću prvenstvenu utakmicu da joj čestitamo na svoj način. Igrači su izašli na teren u majicama sa njenim likom uz prigodnu poruku i velike ovacije publike sa tribina.

Lana, samo nastavi, želimo ti još mnogo medalja i uspjeha! Sretno i još jednom sve čestitke od kolektiva NK GOŠK Gabela!”, objavili su iz GOŠK-a.