(VIDEO) “Hercegovački Maldivi” idealno su mjesto za odmor i bijeg od ljetnih vrućina

Lifestyle
Foto: Instagram

Nakon kratkog osvježenja koje nas je pratilo prošlih dana, ovoga vikenda meteorolozi najavljuju ponovno sunčano vrijeme i visoke temperature, a mi smo pronašli idealno mjesto u centru Hercegovine gdje možete potražiti spas od ljetnih vrućina.

U Čapljini na Trebižatu, jednoj od najljepših rijeka u BiH, smjestio se Club Divine koji privlači svojom jedinstvenom ponudom i ambijentom posjetitelje iz cijele regije.

Na čak četiri rukavca ove hercegovačke rijeke izgrađeni su brojni separei koji su povezani drvenom stazom, a cijeli prostor je urađen tako da se idealno uklopi u prekrasnu prirodu.

Tijekom dana možete se sunčati na udobnim ležaljkama, chillati u hladu separea i uživati u ukusnoj hrani i koktelima. Važno je napomenuti kako su cijene hrane i pića prilagođene za svačiji džep.

Ako ste ljubitelji aktivnog odmora, plivanje u kristalno čistoj rijeci će vas oduševiti i rashladiti, a također se možete s ekipom odlično zabaviti na terenu za odbojku na pijesku.

U klubu su dobrodošli i kućni ljubimci koji također mogu uživati u prirodi sa svojim vlasnicima.

Sam prostor je izuzetno fotogeničan što dokazuju i brojne fotografije na društvenim mrežama koje su nastale upravo u Clubu Divine.

Često se u klubu organiziraju dnevni i večernji tematski partyji, a već ove nedjelje od 12 sati za dobro raspoloženje i ples bit će zadužena trojica DJ-eva koji će najaviti dva festivala: From Herz With Love (Mostar) i Fresh Wave (Banja Luka).

 

Divine Club udaljen je oko jedan kilometar od glavne ceste između Čapljine i Ljubuškog.

 

Mnogi posjetitelji zbog tirkizne rijeke, drvenih staza i separea sa slamnatim krovom ovo mjesto nazivaju “hercegovačkim Maldivima” koje svakako vrijedi posjetiti, piše Klix.