Vlasnik poznatog restorana “Kod Fehre” održao obećanje: Besplatna hrana za navijače Crne Gore uoči utakmice

Vijesti
Foto: Avaz

Vlasnik nadaleko poznatog restorana “Kod Fehre” kod Lašve Fahrudin Mešković Fehro rekao je da se priprema sve za dolazak navijača iz Crne Gore, koji će u njegovom restoranu imati besplatnu hranu uoči nogometnog meča BiH i Crne Gore.

On je na ovaj način odlučio se odgovoriti na gostoprimstvo koje su Crnogorci pokazali bh. navijačima u Podgorici u junu.

Podstaknut akcijom crnogorske javnosti

Kako je poznati ugostitelj Fehro rekao za portal “Avaza” u junu, on je bio podstaknut akcijom crnogorske javnosti koja je, osim što je lijepo ugostila naše navijače, prikupila novac za novi kombi grupe pristalica “Zmajeva”, a tada je on odlučio objaviti kako će ugostiti svakog navijača Crne Gore koji dođe na revanš utakmicu u BiH, koja se igra sutra.

Na pitanje novinara “Avaza” da li ostaje pri riječi izgovorenoj u junu odgovorio je potvrdno.

– Stojim naravno, pripreme su već napravljene. Sve je već riješeno, dogovorena je pratnja policije, sve se završilo s tim. Dogovoreno je sve, u kontaktu smo. Bit će spektakl, sve sam pripremio, tako da obećanje stoji – poručio je popularni Fehro za portal “Avaza”.

“Volio bih da ostvarimo pobjedu”

Upitan da li će ići zajedno s Crnogorcima na utakmicu, a kazao je da neće.

– Ići ću na utakmicu, ali neću s njima. Rekao sam već za njihovu televiziju volio bih da mi ostvarimo pobjedu, a vas ćemo ugostiti – kazao je Fehro za portal “Avaza”.

Podsjećamo, utakmica između BiH i Crne Gore se igra sutra u okviru 5. kola Lige nacija u Zenici.

Avaz