Bh. manekenka Ana Marija Jurišić niže uspjehe u Americi

Vijesti
Foto: Instagram

Bosanskohercegovačka manekenka Ana Marija Jurišić u stilu “Viktorijine anđelice” snimila je novu kampanju u Njujorku, a pozirala je ispred objektiva američko-italijanskog fotografa umjetničkog imena Bellezzamodaph.

Jurišić je pozirala na posljednjem spratu zgrade u Njujorku, iza koje se vidi panorama Velike jabuke.

– Radila sam kampanju za donje rublje u Njujorku, ekipa na snimanju bila je sjajna uprkos tome što je bilo naporno. Poslije gotovog posla dobro smo se proveli. Ovo mi je posebno drag šuting jer dolazi poslije kraće pauze nakon Covid mjera, kad su mnogi modeli, pa i ja, bili spriječeni da putuju – kazala je Jurišić.

Seksepilna manekenka, koja živi na relaciji Sarajevo – Pula, i ranije je nizala modne uspjehe, a bila je zaštitno lice brojnih brendova kupaćih kostima koji su je angažirali zbog besprijekorne linije.

– Njujork ima posebnu energiju i uvijek sam presretna kada sam tamo, to je, jednostavno, grad u kojem ti nikad nije dosadno i uvijek ima posla za sve. Svaki odlazak u Ameriku na mene ostavi utisak. Surađujem s dosta ljudi, tako stječem nova prijateljstva i učim od uspješnijih i iskusnijih djevojaka od mene. Modeling nije nimalo lagan posao. Zahtijeva dosta odricanja, sama facijalna ekspresija koju moraš iznijeti na setu zahtijeva dosta posvećenosti, a da ne pričam o stajlingu, frizuri… Sve je to timski rad – istakla je svojevremeno.

Jurišić se nalazi na listama najljepših i najzgodnijih žena u BiH, a osim modnih kampanja i reklama, pojavila se i u spotu Halida Bešlića, što joj je, kako ističe, veoma drago iskustvo jer cijeni njegov lik i djelo.

Avaz