Crnogorci skupljaju novac za kombi bh. navijača

Vijesti

Najvatrenije udruženje navijača reprezentacije Crne Gore “Ultra Crna Gora” pokrenulo je akciju prikupljanja novčanih sredstava za kupovinu kombija vlasniku iz Bosne i Hercegovine nakon jučerašnjeg incidenta u Podgorici.

Duel Crne Gore i BiH protekao je u sjajnoj atmosferi tokom cijelog dana, a za jedini incident pobrinuo se pojedinac ili manja grupa onih koji su zapalili kombi bh. navijača u Podgorici.

Pričinjena je velika materijalna šteta, a časni Crnogorci pobrinuli su se da bh. navijači ne ostanu na cjedilu. Tako je Radio i Televizija Crne Gore ponudila smještaj i prijevoz unesrećenim bh. navijačima, a nekoliko sati nakon toga stigao je još jedan sjajan gest.

Ovoga puta u pitanju je formalno udruženje navijača reprezentacije Crne Gore “Ultra Crna Gora” koje skuplja novac kako bi se kupio novi kombi.

“Ultra Crna Gora kao centralna tribina koja pod svojim okriljem okuplja sve grupe svih gradova, poziva javnost da nam se pridruži u skupljanju novčanih sredstava kako bi vlasnicima zapaljenog kombija bosanskih tablica kupili novi, jer ‘zaisto nećete tako kući odit, iz ove časne i junačke zemlje'”, navodi se u saopćenju ove grupe navijača.

Oni su vlasnika pozvali da ih, kako kažu, časti po burek sa sirom kada mu uruče donaciju i tako su privukli veliku pažnju navijača BiH koji su pozdravili sjajan gest.

Grad Podgorica podržao akciju

Grad Podgorica pridružio se akciji prikupljanja novca za kupovinu kombija vlasniku iz Bosne i Hercegovine nakon prekjučerašnjeg incidenta u Podgorici uoči utakmice Lige nacija između Crne Gore i BiH.

Nakon incidenta, Radio i Televizija Crne Gore ponudile su smještaj i prijevoz unesrećenim bh. navijačima, a nedugo potom domaći navijači pokrenuli su akciju prikupljanja novca, piše Klix.

Klix