Mladić odglumio povredu tokom skijanja na Bjelašnici kako bi zaprosio djevojku

Zanimljivosti

Gorska služba spašavanja Sarajevo na zvaničnom Facebook profilu objavila je videosnimak nesvakidašnje prosidbe na Bjelašnici kojoj su i sami doprinijeli.

Mladić je odglumio tešku povredu tokom skijanja, a članovi GSS-a su pristigli “upomoć” zajedno s djevojkom.

“Nesvakidašnja situacija za naše spasioce za vrijeme Sabah Ski događaja… ali prsten se morao spasiti!”, napisali su u opisu snimka koji prikazuje trenutak prosidbe.

Mladić je u ovaj kreativan poduhvat uključio i članove GSS-a koji su imali zadatak da uvjere djevojku kako je njen partner teško povrijeđen pri padu.

Međutim, kad su stigli do njega mladić je kleknuo i izvadio prsten. Snimak prosidbe možete pogledati na sljedećem linku.

“Čestitamo budućim mladencima! Bilo nam je zadovoljstvo pružiti svoju pomoć i u ovakvoj situaciji”, napisali su iz GSS-a na Facebooku.

Mladić i djevojka bili su učesnici jutrošnjeg Sabah ski događaja na Bjelašnici koji nudi jedinstveno iskustvo ranojutarnjeg skijanja i čekanja izlaska sunca na vrhu planine.

Organizatori su Sabah ski okarakterisali kao “događaj sezone”, a nesvakidašnja prosidba zasigurno ga je dodatno obilježila.

Super Portal/Klix