Reprezentacija BiH odbranila titulu u Zlatnoj ligi nacija!

Vijesti
Foto: ParaVolley Europe

Reprezentacija Bosne i Hercegovine u sjedećoj odbojci odbranila je titulu prvaka Zlatne lige nacija.

Hrvatska je večeras poražena od Njemačke tako da su naši momci osigurali titulu kolo prije kraja. “Zlatni momci” će sutra protiv Hrvatske igrati meč bez rezultatskog značaja.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine je odbranila titulu šampiona Zlatne lige nacija! Nakon što je reprezentacija Hrvatske poražena od Njemačke, naši reprezentativci su nedostižni za ostale ekipe, bez obzira na rezultat sutrašnje utakmice protiv Hrvatske. Nedelja, 10:15, Arena Hotel Hills Sarajevo posljednja utakmica protiv reprezentacije Hrvatske, a odmah nakon utakmice ceremonija dodjele medalja. Dođite da zajedno proslavimo još jedan veliki rezultat!”, poručili su iz reprezentacije BiH u sjedećoj odbojci, prenosi N1.

Najtrofejnija reprezentacija BiH pobijedila je Nizozemsku, Srbiju i Njemačku bez izgubljenog seta, a sutra imaju priliku završiti dominaciju u sklopu Zlatne lige nacija i sa stilom proslaviti još jednu titulu prvaka.

Titula šampiona ovog takmičenja ostala je u posjedu reprezentativaca BiH u sjedećoj odbojci koju su osvojili prošle godine u Nizozemskoj.

Super Portal/N1