Veliki gest taksiste Zorana: Besplatan prevoz za sve koji žele prisustvovati otvaranju džamije u Sisku

Vijesti
Foto: Facebook

Danas će u Sisku biti upriličeno svečano otvaranje džamije i islamskog centra. Očekuje se dolazak velikog broja vjernika iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine ali i ostalih zemalja regije i Evrope.

Taksista Zoran Dragojević iz Siska svojim gestom pokazao je da još na ovom svijetu ima dobrih ljudi, onih kojima nije važno koje si vjere i nacije.

Naime, Zoran je na svom Facebook profilu objavio da će danas besplatno prevoziti one koji žele prisustvovati ovom velikom događaju za vjernike.

Povodom otvorenja Islamskog kulturnog centra u gradu Sisku, dana 08.09.2022 u 11h taxi Zoran obavljat će besplatne usluge prijevoza do Islamskog kulturnog centra i nazad do vašeg odredišta.

Vaš taxi Zoran” – napisao je Dragojević.

Foto: Screenshot/Facebook

Ovaj gest naišao je na veliko oduševljenje ljudi koji su zahvaljivali Zoranu u komentarima.

Hvala Vam u ime svih onih koji budu koristili Vaše usluge. Blago li se Hrvatskoj kada ima ljude poput Vas.Veliki ste čovjek. Najljepše želje i pozdravi Vama i Vašim najmilijim iz Bosne i Hercegovine” – jedan je od komentara.

Inače, današnjem svečanom otvaranju će prisustvovati i predsjednici Hrvatske i Turske, Zoran Milanović i Redžep Tayip Erdogan.

 

Super Portal