Sarajevski frizer otkrio koliko je zahtjevno šišati Džeku

Lifestyle Magazin
Foto: Facebook

Sarajevski frizer Alen Demirović je sarađivao skoro sa svim igračima bh. reprezentacije…

Frizer Alen Demirović ispričao je kako je proteklo njegovo upoznavanje s Edinom Džekom i koliko je zahtjevno sarađivati s jednom svjetski poznatom ličnošću.

Demirović je tokom višegodišnjeg frizerskog iskustva sarađivao s gotovo svim igračima iz reprezentacije BiH, a kako je rekao, dječački san je ispunio onog dana kada je šišao kapitena Zmajeva Edina Džeku.

“Ošišati svjetsku nogometnu zvijezdu poput Edina Džeke za mene je ostvarenje dječačkog sna. Imao sam i tu priliku. Kada sam šišao Džeku razgovarali smo o frizurama i on mi je tada kazao da ga ošišam kako ja mislim da treba jer to njemu nije presudna stvar u životu. Želi što ležerniju frizuru kako bi mu bilo lakše održavati je zbog treninga i utakmica”, kazao je u intervjuu za Present.ba Alen Demirović i nastavio:

                                                                                        “To je na mene ostavilo snažan utisak. Tada sam se uvjerio koliko je on skroman i prizeman i koliko su najveći i najostvareniji ljudi u suštini vrlo jednostavni. Zato on i jeste to što jeste.”Inače, Demirović je još sarađivao s bivšim igračem Borussije Dortmund Milošom Jojićem, a gosti su mu bili i proslavljeni bh. igrači Semir Štilić, Zvjezdan Misimović, Riad Bajić…, kao i mnogi drugi poznati bh. sportaši i poznate osobe, piše Klix.